Annons:

Blev en pallplats för laget i finalen – i riktigt utmanande väder

Maria Falk Madali, Klara Steén, Madeleine Lind och Jenny Lind red hem en bronsmedalj i finalen av lagdressyren. Foto: Privat, arkivbild

Blev en pallplats för laget i finalen – i riktigt utmanande väder

Dressyrfinalen blev en svår utmaning med blåst, regn och kyla. Det till trots blev det en hedrande tredjeplats för Hultsfredsbygdens Ridklubb.
– Vi är supernöjda, alla gjorde det så bra, säger Maria Falk Madali.

Annons:

Finalen av lagdressyren division två avgjordes i Eksjö i helgen, med Maria Falk Maladi på Katje av Norrhult, Klara Steén, Nova, Madeleine Lind, Chamonix, och Jenny Lind på Angel of North i laget.

HBR tog ett brons med 199.286 procent efter segraren Grönskogs Sportryttarklubb, 214.429 procent, och Grankärrs Gränsryttare, 207.572 procent.

– Vi är så otroligt glada över att ha ett lag i division två, att vi fullföljt det och kom ända till final. Och att det var så många supportrar på plats i Eksjö för att heja fram laget trots att det var så dåligt väder, säger Maria Falk Madali.

Hon placerade sig dessutom individuellt på en sjätteplats på 69.286 procent bland 26 starter. 

Utöver de här fyra ryttarna har laget bestått även av Svante Lind och Kristina Andersson.

– Att komma till final är stort, alla vill det här så mycket. Vi tänker rida lagdressyren nästa år också i båda divisionerna, säger Maria Falk Madali.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt