Annons:

Egna produkten klar för fortsättning i Västervik

Anton Karlsson fortsätter i Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Egna produkten klar för fortsättning i Västervik

Tai Woffinden och Bartosz Smektala är klara sedan tidigare. Nu har Anton Karlsson skrivit på nytt kontrakt med Västervik Speedway i Bauhausligan. 

Annons:

Anton Karlsson har tillhört Västervik Speedway i flera säsonger och nu har parterna kommit överens om en fortsättning. Gamlebykillen tävlade för Nyköpingslaget Griparna i allsvenskan under årets säsong och debuterade dessutom för Czestochowa i den polska U24-ligan.  

”Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton och det var inga tveksamheter från vår sida. Säsongsinledningen var lite trevande och han stod utanför laget de tre första matcherna men lyssnade på budskapet att försöka hitta körningar i Polen och med det kom också formen. Årets säsong är den bästa så här långt i Antons karriär då han snittade 0,917 i grundserien. Till säsongen 2023 tilldelas han ingångssnittet 0,500 vilket gäller för samtliga svenska förare med snitt under 1,000 enligt gällande reglemente. Han omger sig med ett professionellt team och det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling då jag tror vi inte har sett det bästa från Anton ännu” säger Västerviks sportchef Morgan Andersson. 

Anton Karlsson ser fram emot ytterligare en säsong i moderklubben. 

"Jag känner stor stolthet och tacksamhet över att få chansen att fortsätta representera min moderklubb. Det är väldigt speciellt för mig att få köra inför klubbens supportrar och jag är väldigt glad för att Västervik ger mig den möjligheten. Jag kommer göra allt under vintern för att komma så förberedd som möjligt när säsongen drar i gång och väl där ska vi utmana om guldet" säger Anton Karlsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt