Annons:

GP-stjärnan missar seriefinalen – skadad efter våldsam krasch i Polen

Fredrik Lindgren är skadad och kommer inte till start i tisdagens seriefinal mellan Dackarna och Eskilstuna Smederna. Foto: Linus Johansson

GP-stjärnan missar seriefinalen – skadad efter våldsam krasch i Polen

Den svenska GP-stjärnan Fredrik Lindgren missar morgondagens seriefinal i Elitserien mellan Dackarna och Eskilstuna Smederna. Lindgren kraschade i Polen i går och har fått skador i höger hand och ett lår.

Annons:

Det var i det femte heatet i gårdagens match mellan Czestochowa och Tarnow i den polska ligan som olyckan var framme för Fredrik Lindgren. Smedernas stjärna kraschade våldsamt och fördes i ambulans till sjukhus.

– Fredrik har fått kraftiga mjukdelsskador i höger hand och sytt ett jack i låret, säger managern Carolina Jonasdotter till SVT.

Missar seriefinalen

Lindgren blev utskriven från sjukhuset under söndagskvällen. Under måndagen kommer han att flyga till Spanien för rehabilitering. Teamets förhoppning är att han ska kunna köra VM-deltävlingen i Gorzow.

Eskilstuna Smederna rapporterar att Fredrik Lindgren missar seriefinalen mot Dackarna i morgon. Hur lagledningen väljer att ersätta honom är inte bestämt i skrivande stund.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt