Annons:

LOKALT STORFÖRETAG MOTTOG PRESTIGEFYLLD UTMÄRKELSE

David Modig på Modig Machine Tool har prisats av världens största underleverantör till flygindustrin och flankeras här av Alan Young och Tom Gentile. Foto: Pressbild

LOKALT STORFÖRETAG MOTTOG PRESTIGEFYLLD UTMÄRKELSE

Modig Machine Tool mottog en prestigefylld utmärkelse från världens största underleverantör till flygindustrin vid ett årligt event. 

Annons:

Spirit AeroSystems var tidigare en del av Boeing och är i dag den största underleverantören i världen till flygindustrin. De har över 14 800 anställda världen över med huvudkontor i Wichita i USA. 

Modig Machine Tools vd, David Modig, reste i början av september till Wichita för att delta på Spirit AeroSystems årliga leverantörsevent. 

Det delades under evenemanget ut utmärkelser till de som har levererat utöver det vanliga. Modig Machine Tool hedrades med den prestigefyllda utmärkelsen ”Supplier Innovation 2022” med motiveringen: ”Modig Machine Tool är känt som ett av världens ledande företag inom höghastighetsbearbetningsteknik och har utvecklat nya kreativa lösningar på många av Spirit AeroSystems komplexa problem”.

"En oerhörd ära"

David Modig gläds över att få utmärkelsen från världens största underleverantör till flygindustrin. Han fick kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen av Spirit AeroSystems president och vd Tom Gentile och vice president Alan Young. 

”Det är en oerhörd ära att få ta emot denna fantastiska utmärkelse av Spirit AeroSystems som jag anser vara en del av Modig-familjen. Det är ett enormt erkännande för vårt team som arbetat hårt för att tillhandahålla världen det senaste inom maskinteknik. Utmärkelsen är ett bevis på vårt fantastiska samarbete med Spirit och jag ser fram emot ytterligare 30 år tillsammans”, säger David Modig. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt