Annons:

  • Efter uppmaningarna – pizzeria har renoverats

    Tre Kronors ägare Josseph Abrahim flankeras av Hussein Chughrish och Mohamad Alasaad i den nyrenoverade pizzerian i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

  • Efter uppmaningarna – pizzeria har renoverats

    En vägg har slagits ut och det har skapat fler sittplatser på pizzerian.

  • Efter uppmaningarna – pizzeria har renoverats

    Pizzerian har fått nya bord och stolar.

Efter uppmaningarna – pizzeria har renoverats

I flera år har pizzeria Tre Kronors kunder klagat på lokalerna. Nu har ägarna gjort slag i saken och genomfört en rejäl upprustning under en månads tid..
– Våra kunder har klagat och vi ville göra något nytt för våra kunder, säger Josseph Abrahim.

Annons:

Tre Kronor, pizzerian vid Willys i Hultsfred, har sett nästan likadan ut genom åren med få förbättringar. 

Nu har pizzerian fått en efterlängtad uppfräschning och lokalen har blivit större då har slagit ut en vägg och skapat plats för fler matgäster. 

"Allt var verkligen slitet"

Det är framför allt kundernas uppmaningar som har gjort att Josseph Abrahim tagit tag i renoveringsprojektet. 

– Allt var verkligen slitet. Det är kunderna som har sagt att det är dags för en renovering under två-tre år. Vi har lovat att det ska bli något nytt men vi har skjutit det framför oss. Vi har inte hunnit med det på grund av mycket arbete. Till slut kom vi till en punkt där vi sa att vi måste göra det, säger Josseph Abrahim. 

I mitten av november stängde pizzerian för renovering och efter drygt en månads arbete blev det nyöppning under onsdagen. 

– Allt är klart förutom vissa smågrejer som vi har beställt men inte fått hem Vi är tacksamma för att de har stått ut med lokalerna, säger han. 

Vad tycker du om resultatet?

– Det är inte jag som ska tycka något utan det är mina kunder. Vi själva ser inte så mycket när vi är inne i cirkeln och jobbar med det. Det blev i alla fall en ändring, säger han. 

"Varit stressigt"

Den senaste renoveringsmånaden har varit intensiv och jobbig, enligt Abrahim. 

– Det har varit stressigt och blivit många sena nätter. Under tiden är det många kunder som har ringt och försökt beställa pizza och det är klart att det har tagit emot att säga att vi har stängt på grund av renovering. Nu har vi öppnat igen, det kommer bli bra. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt