Annons:

Övertygande seger för Hultsfred – försvarsspelarna imponerade

Alexander Gustafsson höll ihop Hultsfreds försvar på ett imponerande sätt i 3–0-segern mot Stensjön. Foto: Ossian Mathiasson

Övertygande seger för Hultsfred – försvarsspelarna imponerade

Sex insläppta mål i första träningsmatchen mot IFK Tuna. I andra matchen mot Stensjön höll man nollan och gjorde tre mål framåt.
– Vi såg ut som yra höns mot Tuna, säger Jerker Einarsson, tränare i Hultsfreds FK.

Annons:

Hultsfreds FK satte inte försvarsspelet i första träningsmatchen mot Tuna. 

Borta mot Stensjön på Skogsvallen såg det betydligt mycket bättre ut. De ledde med 1–0 i halvtid och tog till slut en klar 3–0-seger.

– Vi gjorde precis vad vi skulle i första halvlek. Efter paus plockade de upp ytterligare en spelare på mittfältet, de fick bra tryck på oss och vi hade problem att spela oss ur det under 25 minuter. När vi gjorde 2–0 lade de av, sen kunde segern ha blivit större än 3–0, säger Jerker Einarsson.

"Såg ut som yra höns"

Albert Johansson gjorde 1–0, framspelad av John Svensson, efter 35 minuter. John Svensson utökade till 2–0 och vänsterbacken Robin Gunnarsson avslutade målskyttet.

Jämfört med första matchen var detta ett steg i rätt riktning.

– Ska jag summera matchen över 90 minuter så tycker jag att det ser bra ut. Mot Tuna hade vi inga direkta direktiv på planen och lät alla spela. Vi såg ut som yra höns, det här var ett fall åt rätt håll. Vi släppte in till några mål och har ett tiotal lägen själva, säger Einarsson.

Backlinjen med Robin Gunnarsson, Alexander Gustafsson, Kevin Olsson och Charlie Olsson gjorde fina insatser.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt