Annons:

Lojal föll efter två röda kort – dras in i botten

Viktor Gimollis Lojal föll efter ett sent avgörande borta mot Bodafors. Foto: Ossian Mathiasson

Lojal föll efter två röda kort – dras in i botten

SK Lojal förlorade mot jagande Bodafors med 2–1 och dras in i bottenstriden. Segermålet kom i slutskedet av matchen då Lojal hade två spelare utvisade.
– Det var en tråkig förlust, säger tränaren Viktor Gimolli.

Annons:

Lojals form i division 5 är inte så bra för stunden. 

Laget dras in allt mer i bottenstriden och på fredagskvällen åkte laget på en tung 1–2-förlust mot bottenkollegan Bodafors, som skickade in segermålet fram till 2–1 i 82:a minuten.

Tongivande spelare saknades

Faktum är att tre spelare hade förvisats till omklädningsrummet tidigare i andra halvlek. Lojals kapten Ayman Abualhala fick sitt andra gula kort efter 70 minuter och fem minuter senare fick Kareem Al-Azawi i Lojal och en Bodaforsspelare rött kort. 

– Vi fick inte till vårt spel och fegade ut, vi vågade inte spela fotboll. Vi brukar hålla i bollen och låta motståndarna jaga oss. Nu är det vi som gör det i stället, vi måste komma igång och hitta tempot, säger Viktor Gimolli och fortsätter:

– Det är också så tråkigt, vi har mycket skador i truppen och vi har inte haft full trupp i någon av matcherna så här långt. I dag saknade vi Ahmed (Allo, målvakt i Lojal) och fick ha en utespelare i målet, likaså Kastriot (Jashari) och Flamur (Mullali), säger han. 

Dras in i botten

Jetmir Shehi gjorde Lojals kvitteringsmål i slutet av första halvlek. Han var lagets bäste spelare tillsammans med Aziz Ahmed Atai och Ilhan Jejna.

Lojal har nio poäng och ligger en poäng före Bodafors på negativ kvalplats och fyra poäng före Storebro på nedflyttningsplats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt