Annons:

Hans Sandin på HS Powdercoating har utsetts till årets företagare i Hultsfreds kommun. Foto: Lotta Madestam

ÅRETS FÖRETAGARE I HULTSFREDS KOMMUN ÄR UTSEDD

Företagarna Hultsfred har utsett Hans Sandin på HS Powdercoating till årets företagare i Hultsfreds kommun. Utmärkelsen går till en särskilt framgångsrik företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten. 

Annons:

Priset kommer delas ut på årets företagargala som går av stapeln torsdagen den 12 maj på Hotell Hulingen.

– Att få dela ut denna utmärkelse till en duktig företagare, som bidrar till vår kommuns välfärd, är ett av de mest ärofyllda uppdragen som förtroendevald i Företagarna, säger Företagarnas ordförande Robin Körner. 

Utmärkelsen årets företagare har delats ut i över 80 år av Företagarna. Kommunvinnarna samlas i nästa steg i en regionfinal i Kalmar den 21 juni och alla de regionala vinnarna går sedan vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige som hålls i Blå Hallen i Stockholms stadshus i oktober. Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln.  

Motiveringen lyder: Årets Företagare i Hultsfreds kommun är en genuin företagare och entreprenör med rötterna i en företagarfamilj. Med affärsidén att leverera lackerade varor med hög kvalitet och korta ledtider till ett konkurrenskraftigt pris har Hans Sandin byggt upp ett fint företag med åtta anställda i dag. Företaget har ett miljötänk och arbetar ständigt för att utveckla och förbättra processerna så att den ska bli så skonsamt som möjligt för miljön. Hans Sandin är en mycket värdig vinnare av titeln Årets Företagare i Hultsfred.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt