Annons:

  • Premiären avklarad – så fungerade nya ytan:

    Ett 90-tal försäljare kom till premiären av sommarloppisen i Målilla. Foto: Lotta Madestam

  • Premiären avklarad – så fungerade nya ytan:

    Premiären sköts upp en vecka med anledning av att grönområdet görs om. Maskinerna plockades ihop på en kant och Asta Pettersson är glad för samarbetet. Foto: Lotta Madestam

Premiären avklarad – så fungerade nya ytan: "Då gick musten ur mig"

Dagen innan var Asta Pettersson beredd att ge upp planerna på loppispremiär när hon tittade ut över grönområdet vid Skeppet.
– Då gick musten ur mig. Men allt löste sig fint, maskinerna plockades ihop på ett ställe och ytan räckte gott.

Annons:

Skeppets föreståndare Asta Pettersson kan summera årets loppispremiär, som ägde rum i lördags. Den lockade ett 90-tal försäljare, och som hon uppskattar det, fler köpare än vanligt.

– Allt blev jättebra. Vi har ju lite mindre yta i år eftersom grönområdet gjorts om. Men vi kunde ställa försäljare runt dammen och vi har fått lov att använda skolans parkering, säger Asta Pettersson.

Prövat på nya ytan

Innan hade arrangören gått ut till försäljarna med en vädjan om att inte breda ut sig, just med hänsyn till att området minskat i yta.

– Allt flöt på riktigt bra och alla verkade glada och nöjda över att sommarloppisen är igång igen som vanligt. Nu har vi prövat på nya ytan, det hade gått in ännu fler och allt blir ännu bättre när alla maskiner försvinner.

Beredd ge upp

Dagen innan premiären blev hon dock lite orolig när maskinerna stod kvar och inte hade tagits bort som utlovat.

– Då tänkte jag att nu får vi ställa in. Då gick musten ur mig. Jag hade ju sett fram emot det här, vi var ju redan en vecka sena just på grund av arbetet på grönområdet.

– Men så kom de ner från kommunen och sa till om att flytta ihop maskinerna på en kant. Då föll allt på plats. Klart vi måste hjälpas åt, jag tycker vi har ett bra samarbete, vi fick till och med tycka till om placeringen.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt