Annons:

Rekomarknaden växer med större lokal –

Linda Lindström, Matilda Råsmark och Angelica Edén fortsätter med omtyckta Rekomarknaden, nu i större lokaler. Foto: Privat

Rekomarknaden växer med större lokal – "Först till kvarn"

Rekomarknaden i Hultsfred växer med större lokal för att möta intresset. Engagemanget fortsätter hålla i sig.
– Idag är det lite först till kvarn med en första rusning, förväntar sig Matilda Råsmark.

Annons:

Lokalen har varit för liten för att möta intresset för Rekomarknaden. Så den här gången används inte bara ett konferensrum utan båda på Valhalls nedervåning.

– Vi märkte det senast att vi hade för lite utrymme, så nu är vi även lite i foajén för att det ska vara lite lättare att komma runt borden, säger Matilda Råsmark.

– Så vi kör på samma antal säljare, det är ett 30-tal anmälda och hoppas att det ska gå lättare att ta sig fram även med barnvagn nu när det är lite större utrymme.

"Först till kvarn" 

Arrangemanget är tredagars numera och sträcker sig över hela helgen med start idag fredag.

– Caroline Johansson vann möjligheten att få komma in och shoppa före alla andra. Fredagen blir lite av först till kvarn med en första rusning, sedan kan det bli lite lugnare. Lördagen är ju lite av en loppisdag nu också, när det arrangeras loppis också i Församlingsgården. 

Det ser Matilda Råsmark positivt på.

– Jag ser det som att vi kompletterar varandra, eftersom det är två typer av loppisar, så jag tycker det är roligt och välkomnar fler att passa på att arrangera loppis den här helgen.

Skänker överskottet 

Nu är det fokus på vår- och sommarkläder, plus att Rekomarknaden har börjat med lite accessoarer och det finns också lite påsksaker.

Säljarna har fått nominera vart överskottet ska gå och sammanlagt finne det tio olika föreningar och organisationer som kunderna kan rösta på.

– Allt emellan Barncancerfonden till HGK, säger Mailda Råsmark som gör det här tillsammans med Angelica Edén och Linda Lindström.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt