Annons:

Kickoff för Hagadal:

Maria Bohlin är taggad efter Hagadals kickoff.

Kickoff för Hagadal: "Kul att få visa upp anläggningen"

Nyligen var det kickoff för Hagadals sim- och sporthall i Hultsfred. Många nyfikna fick se anläggningen och testa på pass.
– Allt kickas igång, säger Maria Bohlin, Hagadal.

Annons:

Hösten står för dörren och därmed fler träningspass och mer simning att vänta. I söndags var det kickoff för Hagadals sim- och sporthall i Hultsfred.

Bland annat var det visning av verksamheten, rundvandring i reningsverket och flera prova på-pass.

– Vi ger folk ett smakprov kan man säga. Vi visar upp anläggningen, har en vaktmästare som går runt med de som vill och låter folk testa olika pass. Vi har haft vardagsstark, cirkelträning och stationspass i utegymmet, säger Maria Bohlin.

En hel del nyfikna kom dit.

– Det har varit ganska mycket folk och Korpen har sin tipspromenad också. Nu är det nog många som vet att vi har kickat igång igen. Det är ett kul tillfälle att visa upp reningsverket, hur det ser ut och fungerar. Det är inte ofta man får se det.

"Får medalj"

Simhallen är också igång med ordinarie öppettider och simskolorna drar igång igen. Den här säsongen blir det en hel del tävlingar att delta i.

– Vi har Hagadalsklassikern som innehåller simning, spinning och styrka. Man har två månader på sig att simma en viss sträcka, sedan två månader med fem pass spinning och avslutningsvis fem pass styrka. Klarar man det får man medalj och diplom.

Den viktigaste träningen är den som blir av, säger Maria Bohlin.

– Vi har alltid en uppsjö med folk efter nyår med alla löften och inför sommaren. Vi försöker få mer kontinuerlig träning i stället för att man kör järnet i tre veckor. Pensionärerna är väldigt duktiga, men vi hoppas att många kommer igång nu.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt