Annons:

Efter stängningen – här är bibliotekens generösa julklapp till låntagarna

Hultsfreds och Virserums bibliotek har presenterat en julklapp till låntagarna. Foto: Hultsfreds bibliotek

Efter stängningen – här är bibliotekens generösa julklapp till låntagarna

Att låna fritt antal e-böcker och fritt streama filmer är julklappen från Hultsfreds kommuns två bibliotek till låntagarna.

Annons:

Hultsfreds kommuns två bibliotek i Hultsfred och Virserum håller stängt för besökare på grund av den ökade smittspridningen av covid-19.

”Vi erbjuder alternativ utlåning av böcker och andra medier. Hämtning och lämning av böcker sker i kontakt med personal och lämnas därefter i bokinkastet vid entrén. Vi erbjuder bokkassar med utvalda böcker för både barn och vuxna – och vi kan lämna ut böcker till dig utanför biblioteket eller lämna hemma hos dig, i brevlådan eller på trappa. Alla övertidsavgifter är tillfälligt borttagna så ingen behöver skynda sig att lämna tillbaka böcker”, skriver Hultsfreds bibliotek i ett inlägg på Facebook.

 "En tidig julklapp"

Biblioteken presenterar ytterligare en nyhet så här coronatider. Låntagare kan under resten av året låna fritt antal e-böcker och fritt streama filmer via bibliotekets digitala plattformar.

”Biblioteken kommer med en tidig julklapp. Nu när biblioteken inte kan vara den mötesplats vi vill att de ska vara, och vi spenderar vår tid hemma, vill vi ge dig en större möjlighet att läsa och titta på film”, skriver Hultsfreds kommun på sin hemsida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt