Annons:

Det står nu klart att det blir ny ägare till Family House-butikerna. Foto: MostPhotos

EXTRA: KLART MED NY ÄGARE TILL FAMILY HOUSE-BUTIKERNA

Family House, med butik i centrala Hultsfred, har fått ny ägare. Bolaget Venditio Retail of Sweden har förvärvat Family House-bolaget inklusive de egenägda butikerna/bolagen och franchiserättigheterna. 

Annons:

Family House-grundaren Jan Karlsson har för avsikt att dra sig tillbaka och har sålt verksamheten till bolaget Venditio Retail of Sweden, som ägs genom bolagen Spigan AB och Jg Company Sweden AB. 

Mikael Ask och Roger Johansson är med i de två bolagen som har köpt verksamheten av Jan Karlsson. De tog över formellt sett över verksamheten den 20 oktober och Jan Karlsson finns kvar fram till årsskiftet för att säkerställa en smidig överlämning av bolaget och verksamheten. 

– Under våren och sommaren 2021 har en rad åtgärder genomförts inom organisation, marknadsföring, affärsmodell men kanske allra tydligast har varit ett ökat fokus på butikernas lokala drift och förutsättningar. Den positiva utvecklingen Family House visat under våren ser vi som ett kvitto på att detta är rätt väg, säger Roger Johansson, som har varit operativt ansvarig de senaste sex månaderna och kommer fortsatta vara det i den nya ägarstrukturen. 

Mikael Ask på Spigan AB har lång erfarenhet från bland annat fastighetsbranschen. 

– Han kommer tillföra mycket kompetens till organisationen och samarbetspartners, säger Roger Johansson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt