Annons:

Företagsgalan gör comeback efter två inställda år – här är datumet som gäller

Senast Hultsfreds kommun anordnade en företagsgala var våren 2019. Nu är det dags igen då Sverige öppnar upp igen och slopar restriktionerna. Galan är planerad till den 12 maj. Foto: Ossian Mathiasson

Företagsgalan gör comeback efter två inställda år – här är datumet som gäller

Företagsgalan i Hultsfred har fått ställas in både 2020 och 2021 på grund av pandemin. Evenemanget gör comeback i vår. Datumet är satt till torsdagen den 12 maj. 

Annons:

Populära företagsgalan i Hultsfred har inte arrangerats i sin vanliga utformning under varken 2020 eller 2021. Det hölls en coronaanpassad prisutdelningsceremoni i kommunhusets sessionssal förra våren där framträdande företagare hyllades. 

I dag lyfter Sverige i princip alla restriktioner och Hultsfreds kommun planerar för sin första företagsgalan på tre år. Senaste företagsgalan som arrangerades var i mars 2019. 

"Lite hemlighetsfulla"

Torsdagen den 12 maj äger företagsgalan rum på Hotell Hulingen och då ska framgångsrika prisas för sitt arbete under det gångna året. 

– Det är fortfarande på planeringsstadiet och nu vet vi vilket datum som gäller, säger kommunalrådet Lars Rosander (C) och fortsätter:

– Det är generellt sett väldigt roligt. Förhoppningsvis är många sugna på att komma på en trevlig kväll. Att vi från kommunens sida får uppmärksamma alla goda krafter som jobbar och står i vår kommun betyder mycket. Det är ett sätt för oss att lyfta fram goda förebilder i näringslivet. 

Blir det några förändringar i upplägget av företagsgalan?

– Nej, gruppen som jobbar med galan är lite hemlighetsfulla och säger inte så mycket än. Vi har inte fått veta mer än datumet i princip. 

Priser kommer delas ut i följande kategorier på företagsgalan: årets företagare, årets nyföretagare, årets köpman, årets UF-företag, näringslivsstipendiat och årets SSA-företag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt