Annons:

  • Så ser det ut med hyresgäster i H-city – har ledig markbit på Handelsområdet

    Famera Fastigheter fyller på med hyresgäster i H-cityhuset. Efter Afrys etablering i centrum och en ny sushibar i Gallerian är bara Intermezzos tidigare lokal och ett litet kontorsrum ledigt. Foto: Lotta Madestam

  • Så ser det ut med hyresgäster i H-city – har ledig markbit på Handelsområdet

    Famera Fastigheter har en ledig tomt på Handelsområdet, sedan fyra stora kedjor etablerat sig. Foto: Lotta Madestam

  • Så ser det ut med hyresgäster i H-city – har ledig markbit på Handelsområdet

    Foto: Lotta Madestam

Så ser det ut med hyresgäster i H-city – har ledig markbit på Handelsområdet

Afry är på väg in i Handelsbankens tidigare lokal och Kyoto Sushi i leksaksaffärens.
– Sedan är det inte mycket tomt kvar i H-cityfastigheten, säger Carl-Johan Örnberg, förvaltningsansvarig för fastigheterna på Famera Fastigheter.

Annons:

Som vi nyligen berättade har ombyggnationen av Handelsbankens tidigare lokal påbörjats, för att passa nya hyresgästen Afry AB.

När den 225 kvadratmeter stora lokalen nu får en ny hyresgäst är det inte mycket tomt kvar i H-cityfastigheten, enligt Carl-Johan Örnberg och hans kollega Johan Erlandsson, vd.

– Vi hade en hyresgäst på gång till Intermezzos tidigare lokal. Även det en konsultfirma, men det blev inget med det, utan de diskussionerna har avslutats, säger Johan Erlandsson.

Så här långt har inga nya förhandlingar inletts.

Inte mycket tomt nu 

Den lokalen är på 150 kvadratmeter, utöver den är det bara något kontorsrum tomt – nu när det blir sushirestaurang i tidigare leksaksaffärens lokaler i Gallerian.

My Huynh uppgav nyligen att hon ska öppna i början av november, som en av ett 30-tal hyresgäster i huset. Allt ifrån Region Kalmar län och Hultsfreds kommun i form av biblioteket till olika butiker.

– Vi är väldigt glada för att vi kunnat fylla på lite efterhand i centrum sedan vi köpte fastigheten av HKIAB förra hösten, säger Carl-Johan Örnberg.

Den affären föregicks av att Famera Fastigheter köpte det 40 000 kvadratmeter stora handelsområdet Knekten för ett par år sedan, där Willys, Dollarstore, Byggmax och Nordic Wellness etablerat sig sedan dess.

Där finns nu endast en bit ledig mark kvar, bredvid Nordic Wellness.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt