Annons:

Hon slutar som butikschef på Family House – nya utmaningar står för dörren

Vimmerbybon Therese Kjellman slutar som butikschef på Family House i Hultsfred. Foto: Privat/MostPhotos

Hon slutar som butikschef på Family House – nya utmaningar står för dörren

Therese Kjellman lämnar jobbet som butikschef på Family House i Hultsfred efter två och ett halvt år. 
– Det har varit fantastiskt roligt att lära känna alla underbara kunder genom åren, säger hon. 

Annons:

Det är i ett inlägg på sociala medier som Family Houses butikschef Therese Kjellman skriver att det har blivit dags för henne att sluta och istället ta sig an nya utmaningar i livet. 

”Min tid här på Family House har varit rolig, lärorik och givande. Jag är enormt tacksam för mina fina kollegor och er alla fina kunder. Det har varit en glädje att komma till jobbet varje dag och möta er. Några har blivit nära vänner, några träffar jag varje dag, och några mer sällan. Hur eller hur så är ni alla guld och er bär jag med mig i hjärtat”, skriver hon i ett inlägg på sociala medier. 

Ska börja jobba med blommor

När vår tidning når Therese Kjellman på fredagseftermiddagen är hon tacksam för den tid hon har haft på Family House i Hultsfred.

– Det har varit lärorikt att gå in som ny butikschef under en pandemi och ny inflation. Det har inte varit den enklaste uppgiften men jag har kommit väldigt starkt ur det och lärt mig väldigt mycket. Det är jag otroligt tacksam för, säger Therese Kjellman. 

Hon gör sin sista arbetsdag på Family House den 8 april. Hon är bosatt utanför Vimmerby och ser fram emot att skriva ett nytt kapitel i sitt arbetsliv. 

– Jag har alltid haft en dröm om att få jobba med blommor och den ska nu följa. Jag kommer jobba med blommor på ett företag i Vimmerby, säger Kjellman. 

Family House har påbörjat rekryteringen av en ny butikschef. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt