Annons:

Restaurangägare ville flytta efter bråk och oroligheter – satsar istället

Bråk och oroligheter under en längre tid födde en tanke hos Mahmoud Abubaker att flytta pizzeria Milano från Oskarsgatan. Nu väljer han att satsa i stället. Så länge lokalen renoveras är restaurangen stängd. Foto: Lotta Madestam

Restaurangägare ville flytta efter bråk och oroligheter – satsar istället

Mahmoud Abubaker tänkte ett tag flytta pizzeria Milano som en följd av alla bråk och oroligheter på Oskarsgatan. Nu väljer han i stället att satsa på lokalerna.

Annons:

Restaurangen är stängd sedan ett par veckor tillbaka. Men det är inte permanent, utan ägaren Mahmoud Abubaker har en ny plan för restaurangen skulle man kunna säga.

Han var länge inne på att flytta till andra lokaler i Hultsfred, men den tanken har han lagt åt sidan. I alla fall för tillfället.

– Jag tycker att det lugnat ner sig på gatan, så nu har jag bestämt mig för att renovera min nuvarande lokal, säger Mahmoud Abubaker.

Vad var det som fick dig att vilja byta lokal?

– Det har varit rätt oroligt på gatan under en lång tid, med mycket bråk och skadegörelse. Men nu blir jag kvar, så får vi se hur det blir i framtiden. Jag hoppas det blir bättre och bättre för jag vill gärna vara i centrum. För tillfället känns det viktigt och det finns en stor parkering bredvid. Det är bra, säger han.

Behov av renovering

Mahmoud Abubaker har drivit pizzeria Milano på Oskarsgatan i fyra år sedan han flyttade från Aspedalsgatan 2019. Nu har han stängt för att satsa på en renovering.

– Lokalen är i behov av renovering. Både golv, väggar och tak ska fräschas upp, säger han.

Om allt går som planerat hoppas Mahmoud Abubaker kunna öppna igen i början av juni. Till dess jobbar han på sin andra pizzeria i Målilla.

– Det är bra här också, men jag saknar mina kunder i Hultsfred, säger han.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt