Annons:

Han öppnar restaurang på hjul i Hultsfred

Adam Njem fixar ett nytt matställe på torget i Hultsfred och matvagnen står precis framför Valhall. Foto: Ossian Mathiasson

Han öppnar restaurang på hjul i Hultsfred

Den nyinflyttade Målillabon Adam Njem har fixat ett nytt matställe på torget i Hultsfred. Han är inne på sin andra vecka med matvagnen.
– Jag känner att kunderna är nöjda och kommer tillbaka, säger han.

Annons:

Förra veckan fick Hultsfredsborna ännu ett ställe att inhandla sin lunch eller middag på. Adam Njem flyttade för några månader sedan från Karlskrona i Blekinge till ett hus i Målilla och har nu fått tillstånd av Hultsfreds kommun för att sälja falafel, kebab, kyckling, korv och hamburgare från sin matvagnslastbil på torget i Hultsfred. 

– Många blev nog lite överraskade när jag ställde upp min matvagn här förra veckan. Jag har precis fått godkännande av kommunen och jag vill stå här länge, säger Adam Njem. 

Under de senaste åren har han kommit till Hultsfreds marknad med sin matvagn och han berättar att han åker runt på festivaler och marknader under framför allt sommarhalvåret.

– Ja, vi har två vagnar och kommer ha öppet i Hultsfred samtidigt. Det är kul att jobba i Hultsfred, det finns många trevliga människor. Jag gillar att jobba med mat och folket brukar gilla min falafel, säger han. 

Han berättar att matvagnen är helt nyproducerad invändigt då alla maskiner och redskap är nya. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt