Annons:

Han startar byggföretag och erbjuder olika tjänster

Målillabon Adam Njem har dragit igång sitt byggföretag Småland renovering AB. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Han startar byggföretag och erbjuder olika tjänster

Adam Njem från Målilla har jobbat inom byggbranschen i nästan 35 år. Nu startar ett nytt företag vid namn Småland renovering AB.

Annons:

Adam Njems byggföretag har varit igång i en dryg månad och fokuserar på olika typer av renoveringar och byggnationer. Det handlar om byggtjänster som snickeri, målning, takarbete, kakel, klinker och badrumsrenoveringar. 

– Det är ett nystartat företag där vi i nuläget fokuserar på renoveringar, framför allt i badrum, och byggnationer. Jag kan även renovera fasad, tak och utföra målning säger Adam Njem. 

Han har jobbat inom byggbranschen i nästan 35 år och drev bland annat ett företag med 40 anställda i Israel innan han flyttade till Sverige och Karlskrona för många år sedan. Han bodde i Karlskrona i 15 år och flyttade för något år sedan till Målilla. 

– Jag har gått utbildningar här i Sverige och jobbat inom byggbranschen i nästan 35 år. 

Hur tror du att det kommer gå?

– Jag tror att det kommer bli perfekt. Jag känner mig lugn. Jag har gjort en del jobb och kunderna är nöjda med mina jobb. Jag hoppas att jag kommer få mycket jobb framöver. Nu är det kallt ute och det är inte det bästa vädret för en hantverkare. 

I framtiden, när bolaget har fler anställda, är Adam Njems tanke att företaget ska kunna bygga hus och jobba med om- och tillbyggnader. Adam har i dagsläget en person som är timanställd och målet är ha fler anställda på sikt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt