Annons:

Här är Mörlundapizzerians nya ägare: ”Tror på mig”

Sedat Örnek tar över pizzeria Charlie i Mörlunda och öppnar inom två veckor. Foto: Privat

Här är Mörlundapizzerians nya ägare: ”Tror på mig”

Pizzeria Charlie i Mörlunda har fått en ny ägare från och med i dag. Sedat Örnek har många års erfarenhet av att driva pizzeria och öppnar inom två veckor.
– Jag kommer öppna inom kort när allt är färdigt, säger Sedat Örnek till Dagens Hultsfred.

Annons:

Mörlundas pizzeria totalförstördes i en brand för över tio år sedan och det fanns ingen pizzeria på orten innan Firas Kareem gjorde ett stort renoveringsarbete och öppnade upp en nyrenoverad och fräsch pizzeria i oktober 2017. 

Nu har han klivit åt sidan och pizzerian har varit ute till försäljning. Nu står det klart att Sedat Örnek från Oskarshamn tar över pizzerian från och med i dag.

– Jag kollade på internet och såg att pizzerian var till salu för drygt tio dagar sedan. Det har gått fort och jag skrev nyligen på kontraktet. I dag har jag tagit över pizzerian och det känns jättebra. Under en vecka var jag där fyra-fem gånger, säger Sedat Örnek. 

Öpnnar pizzerian inom två veckor

Han har jobbat på flera pizzerior i närområdet under de senaste tio åren och ser fram emot att ta välkomna sina Mörlundagäster med öppna armar. 

– Jag har jobbat i den här branschen i många år, både i Ålem, Blomstermåla och Oskarshamn. Jag tror på mig själv och att jag kommer göra mycket bra ifrån mig. Vi ska ha hög kvalité på produkterna så det ska vara annorlunda jämfört med hur det har varit, säger han. 

När öppnar du pizzerian?

– Vi öppnar inom två veckor, kanske nästa vecka om allt går som det ska. Jag tänkte göra en liten renovering och bland annat sätta upp tv-skärmar för menyer. Allt ska vara nytt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt