Annons:

Ny butik öppnar i centrum i morgon: ”Spännande känsla”

Suzanne Engström förverkligar sin dröm om en egen inredningsbutik och öppnar upp "Suzannes Boutique" i morgon. Foto: Privat

Ny butik öppnar i centrum i morgon: ”Spännande känsla”

Suzanne Engström öppnar sin inredningsbutik i centrala Hultsfred i morgon. 
– Det har varit mycket att göra så det är nervöst och spännande inför öppningen, säger hon. 

Annons:

För en och en halv månad sedan berättade Dagens Hultsfred om att Suzanne Engström förverkligar sin dröm med att öppna en inredningsbutik. Hon bor numera i Hultsfred och öppnar ”Suzannes Boutique” på Storgatan i Hultsfred på lördag. 

– Det är en spännande känsla som jag har inför öppningen. Jag är klar med det mesta och det enda som återstår är kassasystemet som ska in i morgon (läs i dag). Jag har coronaanpassat butiken så gott det går med plexiglas vid kassan och handsprit, säger Suzanne Engström. 

Fyra personer i lokalen

Det är endast fyra personer som får vistas i lokalen på en gång och samma gång. Om man befinner sig i en riskgrupp så går det bra att boka ett besök i butiken.

– Min förhoppning är att det ska gå bra. Coronapandemin är väl fortfarande en utmaning men jag tror att det kommer fungera bra ändå. Det får vara max fyra personer i lokalen, jag och tre kunder, säger Engström. 

"Lite allt av allt"

Hon har jobbat nio år på Åhléns heminredningsavdelning i Stockholm och ser fram emot att öppna sin egen butik i Kristdemokraternas tidigare partilokal i Hultsfred. Det är något som hon har funderat på en längre tid och nu vill hon inte vänta längre.  

Sortimentet kommer bland annat bestå av krukor, vaser, ljuslyktor, konstgjorda blommor, kuddar, speglar och tavlor. 

– Det är lite allt av allt kan man säga i en lokal som är på 49 kvadratmeter. Det är mycket hyllor så man får utnyttja de ytor som finns. Jag har tidigare jobbat i butik i nio år, men det är något som jag har kommit ifrån lite grann. Jag har ändå kvar den viktiga delen med att vara serviceminded. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt