Annons:

Suzanne öppnar inredningsbutik i Hultsfred i vår

Suzanne Engström kommer öppna en inredningsbutik i Hultsfred i mars. Foto: Privat

Suzanne öppnar inredningsbutik i Hultsfred i vår

Suzanne Engströms dröm med att öppna en inredningsbutik slår in. ”Suzannes Boutique” öppnar på Storgatan 69 i Hultsfred i mars. 

Annons:

Hultsfred har blivit av med flera butiker i centrum de senaste åren. Nu kommer Suzanne Engström, boende i Hultsfred, öppna en heminredningsbutik i Kristdemokraternas tidigare partilokal på Storgatan 69 i Hultsfred. 

– Jag jobbade en gång i tiden på Åhlens i Stockholm och har i många år haft en dröm om att öppna en inredningsbutik. Nu bor jag här nere i Hultsfred och tycker att det är så tråkigt när det inte finns så många butiker. Kostnaden för lokalhyra är inte så hög på lokal så jag tar chansen. Jag ringde på lokalen och det var så det började. Det har flutit på bra, säger Suzanne Engström. 

Öppning i början av mars

Det blir en inredningsbutik och sortimentet kommer bland annat innehålla ljusstakar, prydnadssaker, krukor, vaser och kuddar. 

– Lokalen är på 43 kvadratmeter och har två rum som jag kommer nyttja, säger Suzanne Engström och fortsätter. 

– Det blir mycket heminredning och kommer inte vara någon varuhuskänsla utan när det är slut så är det slut. Det kommer finnas några stycken av en produkt, så det blir inte 30 av ett antal. När en vara är slut så kommer det något annat så man fyller på med något nytt hela tiden. 

Hon räknar med öppning lördagen den 6 mars och är just nu mitt uppe i färdigställandet av butiken. Tanken är att hon ska hålla butiken öppen på eftermiddagar och lördagar då hon har ett ordinarie heltidsjobb. 

– Det blir öppning den 6 mars om jag har tur och om allt flyter på med kassasystem och varuleveranser. Inredningen är inköpt och lokalen är nymålad så det kommer bli bra.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt