Annons:

Butik i centrum flyttar till nya lokaler – ägaren satsar på näthandel

Suzanne Engström flyttar sin inredningsbutik "Suzannes Boutique" till nya lokaler i Hultsfred. Foto: Privat

Butik i centrum flyttar till nya lokaler – ägaren satsar på näthandel

Efter nästan två år på samma ställe flyttar Suzanne Engström sin inredningsbutik ”Suzannes Boutique” till nya lokaler i centrala Hultsfred. 
– Jag tar över lokalen där Hårdesign Johanna hade sin frisörsalong tidigare, säger Suzanne Engström. 

Annons:

Det var i början av mars 2021 som Suzanne Engström slog upp dörren till sin inredningsbutik på Storgatan i Hultsfred. 

Nu, knappt två år senare, är det dags för butiken att flytta till nya lokaler i centrala Hultsfred.

– Jag byter lokal och kommer ha min fortsatta verksamhet i den lokal som Hårdesign Johanna tidigare hade på Hagadalsgatan i Hultsfred, säger Suzanne Engström. 

Vad ser du för fördelar med den nya lokalen?

– Jag tycker att det är en ljusare och finare lokal med större fönster, bättre läge och större möjlighet till förvaring med kartonger och liknande. När jag såg att lokalen var ledig tog jag chansen. Jag tror att det kommer bli bra, säger Suzanne Engström.  

Öppnar i mitten av februari

På lördag har hon öppet för sista gången i lokalen på Storgatan, en nyhet som hon gick ut med på butikens Facebooksida på torsdagsmorgonen. Hon har redan nu tillträde till den nya lokalen på Hagadalsgatan och öppningsdatumet är inte satt än. 

– Jag har tänkt öppna butiken i den nya lokalen i mitten av februari och jag kan inte ha stängt hur länge som helst. Jag har ett annat heltidsjobb plus att det blir en del fix med hyllor och att grejer ska flyttas över till den nya lokalen. Sista dagen jag har öppet på Storgatan är på lördag så jag börjar flytta på söndag eller måndag. 

Hur vill du summera de första två åren som egenföretagare i Hultsfred?

– Det har varit upp och ner. Jag tror att det gick lite bättre under pandemin. Jag har också lite konstiga öppettider i och med att jag har öppet i tre timmar tre dagar i veckan plus ett par timmar på lördagar. Jag kanske missar många kunder när jag inte har öppet på förmiddagen när folk rör sig ute i centrum. Jag tycker att det har funkat bra och det rullar på.

Satsar på näthandel

Hon håller just nu på och bygger en hemsida som ska möjliggöra försäljning på nätet. Det gör att hon får ytterligare ett ben att stå på. 

– Jag vill komma iordning i den nya lokalen först och sedan ska jag starta upp webbsida och börja med försäljning via nätet. 

Vad är förklaringen till denna satsning?

– Jag tror att jag kommer nå ut till fler kunder plus att det är bra för de som bor lite längre bort och inte har möjlighet att åka till Hultsfred. I dagens läge är det också många personer som väljer att hålla i sina pengar.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt