Annons:

Snabba ryck med flytten – nu är Suzanne igång i nya lokalen

Suzanne Engström har startat upp sin inredningsbutik i nya lokaler på Hagadalsgatan i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Snabba ryck med flytten – nu är Suzanne igång i nya lokalen

Nu är Suzanne Engström igång med sin inredningsbutik ”Suzannes Boutique” i nya lokaler i Hultsfred. 
– Det känns bra att öppna i den nya lokalen, säger hom. 

Annons:

När vår tidning nådde Suzanne Engström på fredagskvällen höll hon på med de sista förberedelserna inför lördagens öppning.

Hon är mycket nöjd med beslutet att flytta till nya lokaler i centrala Hultsfred. Hon håller numera till i Hårdesign Johannas tidigare lokal på Hagadalsgatan. 

– Lokalen är stor, ljus och fin och de stora fönsterna gör att det blir ännu bättre. Den tidigare lokalen var mer lik en grotta. Det har gått två veckor sedan jag slutade i den tidigare lokalen och jag har haft grabben till hjälp så vi har varit här varje dag efter jobbet. Det känns skönt att öppna nu, säger Suzanne Engström och fortsätter:''

– Jag hoppas att det kommer folk även om man kanske inte handlar. Jag får en känsla av att folk är nyfikna och jag ser att bilar saktar ner lite grann när de kör förbi. Nu ligger jag inte i skymundan på samma sätt som jag gjorde tidigare. 

Hon sa till vår tidning i januari att hon hade tänkt starta upp i den nya lokalen i mitten av februari. 

– Jag hade inte räknat med att öppna så här fort men min grabb har hjälpt till och han är snabb och duktig. Det har varit mest jobb med att få ordning på hyllorna och möblera upp lokalen. Jag är nöjd med resultatet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt