Annons:

  • Omvald trio leder KD i Hultsfred

    Anders Andersson omvaldes som ordförande i KD i Hultsfred. Foto: Privat

  • Omvald trio leder KD i Hultsfred

    KD i Hultsfred höll sitt årsmöte på Violen i Järnforsen.

  • Omvald trio leder KD i Hultsfred

    Regionråd Jimmy Loord höll ett ideologiskt laddat anförande under årsmötet.

Omvald trio leder KD i Hultsfred

KD Hultsfred leds nu av en ordförandetrio som består av Anders Andersson, Folke Pleijer och Tina Bågenhammar. Man har att se fram emot ett aktivt jubileumsår där EU-valet blir en extra viktig kampanjaktivitet.

Annons:

I måndags kväll hade KD Hultsfred årsmöte på Violen i Järnforsen. Regionråd Jimmy Loord höll ett inspirerande ideologiskt tal om engagemang och övertygelse baserat på historien om William Wilberforce, ledamoten av Storbritanniens parlament, som redan 1780 ansåg att slaveriet måste avskaffas med hänsyn till alla människors lika värde. Det handlar om övertygelse och uthållighet. En förebild också för oss som nu har politiska förtroendeuppdrag.

Ordförande Anders Andersson inledde årsmötet med att ge lite av partiets nu 60-åriga historia. Han hade med sig exempel på valfoldrar från såväl 70-talet som 80- och 90-talet. Gott fika och lotteri med massor av skänkts vinsten fanns också på programmet.

Under förhandlingarna valdes ny styrelse, hela tio ledamöter och fem ersättare. KD-avdelningen leds nu av en ordförande-trio som består av Anders Andersson, Folke Pleijer och Tina Bågenhammar. Verksamhetsplanen innehåller många aktiviteter. EU-valet 9 juni blir en extra viktig kampanj aktivitet 2024. KD kommer att synas på torg och marknader. Dessutom är det för alla politiskt förtroendevalda många kommunala sammanträden som ska in i almanackan.

Anders Andersson

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt