Annons:

Målilla Bandy väntas få tuff säsong efter flera spelartapp:

Målilla Bandy spelar seriepremiär i division 2 i afton. Foto: Bildbyrån

Målilla Bandy väntas få tuff säsong efter flera spelartapp: "Får bli en mellansäsong"

I kväll, på den ovanliga starttiden 21.15, är det dags för seriepremiär för Målilla Bandy i division 2. Skirö AIK B väntar på bortaplan. Huvudtränaren Ove Nilsson ger här sina tankar inför första matchen och årets säsong.

Annons:

Målilla Bandy har inför årets säsong tappat ett par nyckelspelare. Nyckelspelaren Daniel Skoog har valt att sluta och enligt huvudtränare Ove Nilsson kommer inte Oskar Nilsson finnas tillgänglig de flesta matcherna. Han beskriver Målillas trupp som tunn denna säsong men samarbetet med Oskarshamn kan hjälpa till lite på den fronten.

– Truppen känns lite tunn. Jag tror inte Oskar (Nilsson) kommer spela så många matcher och Daniel Skoog har slutat. Det blir lite tufft då de har varit viktiga för oss. Vi har ett samarbete med Oskarshamn och kommer säkert låna in spelare därifrån. Anatoly Suzdalev ska vara med i morgon (läs i dag) och det blir stabilare på mitten med honom, säger Målillas huvudtränare Ove Nilsson. 

“Bättre tränade än oss”

Skirö AIK B är första testet för Målilla när seriespelet drar igång.

– Vi ska göra det så bra som möjligt med de förutsättningarna vi har. Vi måste hålla ihop defensiven och hålla ner tempot. De är nog bättre tränade än oss.

Ove Nilsson tror att Målilla Bandy kommer få det tufft i år. 

– Jag tror det kan bli en ganska tuff säsong framför oss. Vi har tappat några spelare och det kan bli tufft. Det gäller att hålla igång det och att alla spelare får vara med. Det får bli en mellansäsong och vi har inte satt något direkt mål.

En spelare som Nilsson tror mycket på inför årets säsong är Leo Isomettä Stolt

– Jag hoppas att han kan presentera sig den här säsongen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt