Annons:

Comebacken blir verklighet – lag till division 6 anmält: ”Fantastiskt roligt”

Mörlunda GIF gör comeback och har anmält ett lag till division 6 nästa säsong. Foto: Pixabay

Comebacken blir verklighet – lag till division 6 anmält: ”Fantastiskt roligt”

Senast Mörlunda GIF hade ett a-lag i seriespel var säsongen 2015. 2022 gör klubben comeback i division 6. 
– Vi har anmält ett lag till division 6. Det är fantastiskt roligt och känns jättebra, säger Johan-Arvid Danielsson i Mörlunda GIF.

Annons:

Mörlunda GIF har under hösten planerat att starta upp ett seniorlag på herrsidan igen. Nu står det klart att lokalfotbollen blir ett lag rikare nästa säsong. 

Mörlunda har anmält ett lag till division 6 och Johan-Arvid Danielsson ser med gjädje fram emot att det ska spela seniorfotboll på Lillesjö IP igen. 

– Det är väldigt positivt. Det har varit god uppslutning och stort intresse på träningarna så det är bara bra just nu. Det var 21 spelare på förra helgens träning och nu har vi träning i morgon (läs i dag) igen, säger Johan-Arvid Danielsson. 

Ingen Steinholtz i Mörlunda

Klubben har på sociala medier presenterat flera spelare som ska spela i den blåvita tröjan under comebacksäsongen. De har också traktens största ledarstab med Joakim Svensson som huvudtränare och nio (!) ledare. 

– Vi har ett 20-tal spelare helt klara och har därutöver spelare som jobbar och pluggar på annan ort och som kommer spela så mycket de kan när de är hemma. Det går åt mycket folk så jag skulle säga att vi har 25-30 spelare i truppen, säger Johan-Arvid Danielsson. 

Drömvärvningen av William Steinholtz har dock gått i stöpet då han har bestämt sig för att spela vidare i division 4-laget IFK Oskarshamn.  

Vad är målet med kommande säsong?

– Vi har inte pratat om resultatmål utan vi vill vinna varje match. Huvudsaken är att få ihop ett bra gäng och ha jäkligt kul. Är man bra tränad i division 6 så kan det gå bra, men vi får se hur intresserade spelarna är. Det är viktigt att få ett bra kompisgäng som har roligt tillsammans, då kommer resultaten med tiden.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt