Annons:

Hårt lindat knä för

Kosovare Asllani med sitt lindade knä efter Japansegern. Foto: Bildbyrån

Hårt lindat knä för "Kosse" – här är hennes besked

Kosovare Asllani från Vimmerby blev utbytt efter drygt 70 minuter i kvartsfinalen mot Japan. Efter matchen var hennes knä hårt lindat. 

Annons:

Sverige fortsätter att imponera i VM och har nu eliminerat både USA och Japan i slutspelet. 2-1-segern mot Japan under fredagen innebär att Sverige är klart för semifinal och kommer att spela om medaljerna.

Den svenska lagkaptenen, Kosovare Asllani från lilla Vimmerby, blev utbytt efter 72 minuter i kvartsfinalen. "Kosse" kom sedan till den mixade zonen med ett hårt lindat vänsterknä.

Under hela turneringen har Milanstjärnans medverkan varit en stor snackis. Hon har blivit utbytt i samtliga matcher förutom premiären mot Sydafrika och saknades på presskonferensen inför matchen mot Japan, vilket skapade viss osäkerhet.

– Lite känning är det så klart men det är så det är. Jag har jobbat hårt, det gör vi alla. Men det spelar ingen roll när man vinner, det är det sista jag tänker på nu, säger Asllani till SVT.

Kosovare gjorde en bra match i kvartsfinalen och var en stolpträff från att göra 2-0 mot slutet av första halvlek. Hon ger också lugnande besked trots det lindade knäet.

– Det är ingenting som kan stoppa mig, det vet ni.

Tisdag väntar semifinal mot Spanien.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt