Annons:

Gimolli hyllade FBSK-målvakten:

Viktor Gimolli kunde inte annat än berömma FBSK-målvakten Robert Nilsson.

Gimolli hyllade FBSK-målvakten: "I princip omöjligt"

För andra gången den här säsongen lyckades Frödinge/Brantestad nolla serieledande SK Lojal.

– Det var i princip omöjligt att göra mål på deras målvakt idag. Han får tio av tio av mig, säger Lojal-tränaren Viktor Gimolli efter 0-0-matchen.

Annons:

SK Lojal har bara tappat poäng i två matcher i division sex den här säsongen. Båda gångerna mot Frödinge/Brantestad. Båda gångerna har det slutat 0-0.

– Ibland har man något lag man har lite extra svårt mot och för vår del är det nog Frödinge. De backade hem mycket idag, men de kämpade verkligen som ett lag. Och deras målvakt fick mycket beröm av mig efter matchen, han storspelade verkligen. Vilka räddningar han gjorde, det var i princip omöjligt att göra mål på honom, utbrister Viktor Gimolli.

Hemmalaget hade stundtals ett rejält tryck mot FBSK-målet, inte minst i den andra halvleken.

– Jag kan räkna till minst fem riktigt klara chanser i andra halvlek där det bara ska vara mål. Lite tråkigt att vi inte lyckades vinna, men vi spelade ändå bra och kom till fina lägen. Sen tycker jag att vi skulle haft en solklar straff, men det är som det är och vi får skylla oss själva att vi inte gjorde mål på våra lägen, säger Gimolli.

Kompakt FBSK

FBSK-tränaren Tage Falk var nöjd med sitt lags insats mot tabellettan.

– De har tappat poäng två gånger i år och båda gångerna är via 0-0-matcher mot oss. Lojal är ett jätteduktgt lag så det ska vi vara nöjda med. Idag ställde vi upp väldigt kompakt och lågt och lät dem föra spelet. Vi ville hitta in bakom deras backlinje och låsa fast bollen och det lyckades vi bra med i den första halvleken. I andra halvlek och speciellt mot slutet tryckte de på rejält och "Robban" (Robert Nilsson) gjorde några riktigt fina räddningar, säger Tage Falk, som förutom nämnda Nilsson också delade ut extra plus till Fredric Carlsson och Tommy Tambour.

Trots poängtappet är Lojal i fortsatt serieledning.

– Vi har det i våra egna händer. Jag tror fortfarande på oss, vi är ett bra lag, men det är en match i taget som gäller, säger Viktor Gimolli.

Tabellen finns HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt