Annons:

Ny torsk för HFK – då hyllade kaptenen de unga spelarna

Det blev en ny förlust för John Svenssons Hultsfred i kväll. Foto: Linus Johansson

Ny torsk för HFK – då hyllade kaptenen de unga spelarna

Hultsfreds FK åkte på säsongens tolfte förlust på 13 försök. Då försökte lagkaptenen John Svensson lyfta fram det positiva.
– De unga killarna gjorde en grym match och i dag kämpade verkligen alla, säger John Svensson efter 3-1-förlusten borta mot Stensjön.

Annons:

Det är verkligen inte Hultsfreds år i division fyra. Laget är dunderjumbo efter att bara ha vunnit en av de 13 första matcherna. Laget har i skrivande stund tolv poäng upp till säker mark.

I kvällens bortamatch mot Stensjön hamnade HFK i underläge med 2-0. Sebastian Strömboms reducering till 2-1 gav dock nytt hopp.

– Vi hade en del farliga hörnor och inkast, men fick inte till de riktigt farliga målchanserna. Det var små marginaler och det kunde lika gärna slunkit in något mål, men istället gjorde de 3-1 när vi gick för det, säger John Svensson.

HFK-kaptenen försökte ändå se positivt på läget och kvällens insats.

– Vi följde matchplanen riktigt bra under hela matchen egentligen, men tyvärr gjorde vi ett par misstag återigen och Stensjön fick två ganska lätta mål. De unga killarna gjorde en grym match och i dag kämpade verkligen alla. Det får vi försöka bygga vidare på. Vi hade många spelare borta i dag och hade bara en spelare på bänken, men gjorde ändå en bra match.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt