Annons:

Ny storförlust för Hultsfreds HF i handbollstrean

Jesper Rüdiger, tränare för Hultsfreds HF, var besviken efter förlusten borta mot Karlskrona Flottan på söndagen. Foto: Ossian Mathiasson

Ny storförlust för Hultsfreds HF i handbollstrean

Hultsfreds HF har fått en tung start på division tre-handbollen. På söndagen åkte laget på den andra raka storförlusten, 35-18 (20-9) borta mot Karlskrona-Flottan.

Annons:

– Den här förlustens svider i alla fall mindre än den hemma i premiären mot Vetlanda förra helgen (20-34), säger lagets tränare Jesper Rüdiger.

Karlskrona Flottan består av välskolade och snabba spelare, vilket visade sig passa det unga HHF-laget illa.
– Det gick undan, men samtidigt gör vi ingen bra insats. Första halvlek är bedrövlig, då handlade det om total överkörning. Vi var inte alls med bakåt och jag vet inte hur många mål de kontrade in på oss, säger HHF-tränaren.

Lyfte sig i andra halvlek

Hultsfred, som ju har tappat många spelare till den här säsongen och begärde ner sig själva i division tre, fick en mardrömsstart på matchen och redan efter drygt fyra minuters spel ledde hemmalaget med 6-0.

Därefter jämnade man ut spelet en aning, men när Flottan sedan ryckte från 11-4 till 18-4 på mindre än tio minuter i första halvlek var matchen körd.

– I den andra halvleken lyfter vi oss lite. Ett tag leder vi den andra halvleken med 6-4, så det får vi ta med oss. Därefter får vi några utvisningar och det rinner iväg för oss, säger Jesper Rüdiger.

"Alla kan bättre"

Både Vetlanda och Karlskrona Flottan, som är de två lag HHF har mött, förväntas slåss och seriesegern.
– Vi ska inte fokusera på resultatet i matcherna mot de här lagen, men däremot på hur vi spelar. Och i dag var det inte bra – alla kan betydligt bättre, menar Rüdiger.

Hultsfreds HF:s mål gjordes av Wiktor Dehlin 7, Anton Söderström 3, Christopher Karlsson 3, Elias Andersson Lindholm 2, Arvid Nilsson 2 och Henrik Böris.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt