Annons:

Två mål inom fyra sekunder sänkte VSGF:

Erik Arvidsson gjorde ett av Virserums SGF:s mål när laget förlorade med 6-5. Foto: Arkivbild

Två mål inom fyra sekunder sänkte VSGF: "Inte fokuserade"

Två insläppta mål inom loppet av fyra (?!) sekunder. Tillsammans med allt för många utvisningar var det detta som sänkte Virserums SGF i kväll.
– Vi var inte alls fokuserade i dag, säger tränaren Pierre Gustavsson.

Annons:

Virserums SGF får det inte att stämma i Hockeytrean. På söndagskvällen kom den fjärde förlusten på sju matcher, och laget ligger nu näst sist med sju poäng. Dock ska sägas att serien är jämn, och laget har bara fem poäng upp till tvåan Lenhovda IF.

Kvällens bortamatch mot Rydaholm blev en märklig tillställning där Virserum hade ledningen med 5-4 då mindre än tolv minuter återstod av matchen, sedan Daniel Öhlund gjort mål i inledningen av den tredje perioden.

Fyra sekunder senare låg man under med 6-5.

Tekning och mål

– Jag såg inte situationen, men det gick snabbt. Det var i princip tekning och mål. Men ganska typiskt för hela matchen där vi inte alls var tillräckligt fokuserade, säger VSGF:s spelande tränare Pierre Gustavsson.

– Vi har ledningen med 5-4 och känner att vi är bättre, men sedan är det för mycket slarv. Vi tar felbeslut, levererar dåliga passning och tar olyckliga utvisningar. I grund och botten handlar det om fokus och om att vara redo för uppgiften.

Strax efter Rydaholms vändning drog Jonathan Johansson på sig 5+20 minuters utvisning, och då var uppförsbacken brant. 6-5 blev också slutresultatet.

– Det var så klart en tuff utvisning att få. Det var bara några få minuter kvar när vi hade klarat av den. Det är lite för många uddamålsförluster nu, och framför allt borde man kunna vinna om man gör fem mål på bortaplan, säger Pierre Gustavsson.

Virserums poäng: Simon Borgernäs 1+1, Daniel Öhlund 1+0, Patrik Barger 1+0, Erik Arvidsson 1+0, Jonathan Johansson 1+0, Isak Grönlund 0+2, Elias Borgernäs 0+1, Joel Stridell 0+1, Theo Lundqvist 0+2, Martin Holmstrand 0+1.

Skotten vann Rydaholm med 42-32. Noterbart är att Virserum drog på sig hela 33 utvisningsminuter, medan Rydaholm hade åtta.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt