Annons:

VSGF-backens säsong över – opereras nästa vecka

Ricky Johansson ska opereras nästa vecka och missar resten av Virserums SGF:s säsong. Foto: Ossian Mathiasson

VSGF-backens säsong över – opereras nästa vecka

Virserums SGF tappar en av sina tongivande spelare när det roliga av säsongen stundar. Ricky Johansson ska operera sin vänstra axel på torsdag och missar resten av säsongen.

Annons:

I kvällens storseger hemma mot Valdemarsvik gjorde backen Ricky Johansson sitt sista framträdande i VSGF-dressen för den här säsongen. 

På torsdag lägger han sig på operationsbordet för andra gången inom loppet av ett år. Han opererade höger axel i maj 2018 och nu ska han operera den vänstra axeln. 

– Det suger nu när vi har gått så bra denna säsong. Det finns verkligen chans att gå hela vägen i år och jag vill vara med och tillföra med mitt spel. Men jag är tvungen att göra denna operation och jag är supernöjd efter första operationen så jag hoppas och tror att det kommer bli lika bra nu, säger Ricky Johansson. 

"Ett jäkla tapp"

Tränaren Fredrik Pettersson har tappat flera backar under säsongens gång och nu får han stryka Ricky Johanssons namn för resten av säsongen. 

– Det är ett jäkla tapp för oss. Vi har fram till den 15 februari på oss att värva spelare och vår förhoppning är att täppa igen det tomrum som han lämnar, säger Fredrik Pettersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt