Annons:

VÄSTERVIKS MARDRÖM – STJÄRNAN:

Tai Woffinden kraschade illa i kvällens GP-tävling. Foto: Bildbyrån

VÄSTERVIKS MARDRÖM – STJÄRNAN: "HANDEN ÄR BRUTEN"

Lagom till att Västervik Speedway går in i SM-slutspelet ser laget ut att drabbas av en rejäl jobspost. Tai Woffinden kraschade svårt i kvällens Grand Prix-tävling i Cardiff och i direktsändning konstaterade han själv att "handen är bruten".

Annons:

Trots en del motgångar med bland annat skador under säsongen har Västervik gjort en mycket stark grundserie. Det slutade med en förstaplats och på tisdag går laget in som favorit i SM-slutspelet när det vankas semifinal mot Rospiggarna.

Dessvärre ser laget nu ut att ha drabbats av en mycket tung skada på GP-stjärnan Tai Woffinden.

I kvällens 16:e heat i Grand Prix-tävlingen i Cardiff kraschade Tai Woffinden illa efter att ha fått ett res. I Discoverys direktsändning konstaterade Woffinden själv att det är färdigkört för kvällen och att "handen är bruten". I skrivande stund finns det inte mer information än så, men Västervik ser alltså ut att drabbas av en rejäl jobspost strax innan det att jakten på ett efterlängtat SM-guld ska starta på riktigt.

Innan kraschen hade Tai Woffinden tagit sex poäng på sina tre första heat och var med stormsteg på väg mot semifinal på hemmaplan i Cardiff.

Woffinden har under säsongen kört elva matcher för Västervik och har ett löpande snitt på 2,000. Med det är han tredje bäst i Västervik efter Fredrik Lindgren och Mikkel Michelsen, som dock bara har kört tre respektive fem matcher.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt