Annons:

Dackarna bekräftar: Dudek blir klubben trogen

Dackarna bekräftar nu DV/DH:s uppgifter från tidigare i dag att Patryk Dudek stannar i klubben. Foto: Linus Johansson

Dackarna bekräftar: Dudek blir klubben trogen

Tidigare i dag gick vi ut med uppgifter om att Patryk Dudek bestämt sig för en fortsättning i Målillaklubben Dackarna. Nu bekräftar klubben att kontraktet är påskrivet.

Annons:

Patryk Dudek har varit Målillaklubben trogen i många år och är en publikfavorit på G&B Arena. Att Dackarna väldigt gärna ville behålla polacken har inte varit någon hemlighet.

Tidigare i dag kunde vi berätta att parterna var överens och att Dudek skulle bli Dackarna trogen. Nu bekräftar Dackarna att kontraktet är påskrivet och gäller för 2019 och 2020.

– Det är ingen tillfällighet att det var Dudek som blev först ut, både klubben och Patryk var tidigt på det klara med att vi skulle fortsätta tillsammans och nu har vi även fått det på papper, säger Jon Lindberg i Dackarna i ett pressmeddelande.

Patryk Dudek kom till Målilla inför säsongen 2012, då endast 20 år och med undantag av säsongen 2015 har han varit en del av Dackarnas lag. Han har nu avslutat sin sjätte säsong i klubben och har kört 76 matcher och med sin 682 inkörda poäng är han redan nu uppe på en elfte plats i klubbens maratontabell för åren i speedwayens högsta division.

Sedan tidigare har Oliver Berntzon ett gällande tvåårskontrakt.

Klicka här för att läsa den artikel som vi publicerade tidigare i dag.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt