Annons:

Lyckad familjekväll i teknikens tecken – platschefen utlovar fortsättning

Additivt Teknikcenters familjekväll på tisdagskvällen lockade många besökare. Foto: Privat

Lyckad familjekväll i teknikens tecken – platschefen utlovar fortsättning

Additivt Teknikcenters familjekväll i teknikens tecken föll väl ut. Vd:n och platschefen Joakim Svensson ser gärna att det blir en fortsättning. 
– Efter den här kvällen får vi nog köra det som ett återkommande arrangemang, säger Joakim Svensson. 

Annons:

Många besökare passade på att titta på ny teknik och provköra bland annat robotar och se CNC-fräsning när Additivt Teknikcenter tillsammans med Hultsfred lärcenter bjöd in till öppet hus i teknikens tecken på tisdagskvällen.

Besökarna bjöds på fika och barnen försågs med ballonger samtidigt som ATC:s elever och lärare informerade om verksamheten.

ATC:s vd och platschef Joakim Svensson summerar familjekvällen som en succé. 

– Många barn passade på att ta chansen att få köra en egen robot. Kul att det blev så lyckat och vi hade besökare ända från Oskarshamn under kvällen. Både yngre och äldre passade på att få ta del av den fantastiska maskinpark vi huserar över och många var även intresserade av de olika utbildningarna vi bedriver, säger Joakim Svensson. 

ATC består i dag av gymnasieutbildningar, YH-utbildningar och vuxenutbildningar. Svensson berättar även att den nya, större lokalen som snart ska invigas lockade stort intresse.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt