Annons:

Premiär för populära Lönnebergaträffar vid Metropol

Lönnebergaträffarna har lämnat Lönneberga. Från och med i år arrangeras de vid Metropol i Hultsfred. Den första träffen äger rum på nationaldagen.
– Det är som att börja om på nytt. Det blir jättespännande, säger Anita Trybom, som arrangerar Lönnebergaträffarna tillsammans med Pål Marnetoft.

Annons:

2018 blir det tolfte året för de populära Lönnebergaträffarna. Under de första elva åren har de hållit till utanför Lönneberga Boa i just Lönneberga, men så blir det inte i år. Den stora anledningen till det är de stripshower som arrangerats i lokalerna.

– Striptease är något som vi är emot, vi står inte bakom det och det vet han (Göte Karlborg) om. Skulle han börja med det så var vi tydliga med att vi flyttar veteranbilsträffarna och när han gjorde det så valde vi att titta på andra alternativ, har Anita Trybom sagt till DH tidigare.

1 000 personer förra året

Samtidigt har flytten till området vid Metropol gjort att man har mer plats att vara på, något som var välbehövligt.

– Det är en stor plan och det behövde vi. Samtidigt är det praktiskt, för om det skulle komma en regnskur någon gång så får alla plats inomhus under tiden, säger Anita Trybom.

Totalt kommer ett tiotal träffar att hållas under sommaren.

Hur mycket folk tror ni det kommer på nationaldagen?

– Det är jättesvårt att säga, det är ju stor konkurrens den dagen. Förra året var det drygt 1 000 personer och 230 bilar på första träffen.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt