Annons:

Systembolaget i Hultsfred nominerat till fint pris

Systembolaget i Hultsfred har nominerats till Visa vägen-priset i kategorin årets arbetsgivare. På bilden syns Martina Screve, Therese Karlsson, Lovisa Svensson, Kent Jonsson, och Lina Flinck. Foto: Privat

Systembolaget i Hultsfred nominerat till fint pris

Systembolaget i Hultsfred uppmärksammas för sitt arbete och har möjligheten att vinna Visa vägen-priset som årets arbetsgivare.

Annons:

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Det handlar om totalt 20 Visa vägen-pris som årligen delas ut i två kategorier, årets arbetsgivare respektive årets eldsjäl. 

Priset, som har delats ut sedan 2008, har skiftat utseende många gånger. 2018 instiftades nio regioner i vilka priser delas ut, det blir med andra ord nio arbetsgivare och nio eldsjälar som prisas. De regionala vinnarna går sedan vidare till final och tävlar om de åtråvärda nationella priserna som bara en arbetsgivare och en eldsjäl kan lägga beslag om.

Prisutdelning i oktober 

Systembolaget i Hultsfred har blivit nominerat till Visa vägen-priset i kategorin årets arbetsgivare eftersom de ständigt arbetar med inkludering och hjälper människor ut i arbetslivet.

I höst turnerar Visa vägen-priset till nio regionala prisutdelningar och Systembolaget i Hultsfred finns med i regionen ”Ölandskusten” vars prisutdelning äger rum i Växjö den 10 oktober. Röstningen pågår fram till 15 juni. 

Fakta

Nomineringen till Systembolaget i Hultsfred: ”I butiken i Hultsfred arbetar man kontinuerligt med inkludering som leder till viktiga insikter och kunskaper i att lära sig anpassa sin kommunikation och uttrycka sig så att alla förstår, då alla tar till sig på olika sätt. Ytterligare en viktig insikt är att alla faktiskt kan, med rätt förutsättningar”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt