Annons:

KM i boule avgjordes i söndags – här är vinnarna

Kommunmästerskapet i boule avgjordes i Hultsfred på söndagen. På denna bild är samtliga pristagare på herr- och damsidan samlade. Foto: Privat

KM i boule avgjordes i söndags – här är vinnarna

För andra året i rad anordnades kommunmästerskapet i boule i Hultsfreds kommun. Göran Levin och Erling Hägg vann herrklassen och Elisabeth Gustafsson och Margit Larsson tog hem damklassen. 

Annons:

Även i år har det avgjorts vilka som är bäst på boule i Hultsfreds kommun och det blev spel i form av tvåmannalag på både herr- och damsidan. 

Börje Eklund kan summera en lyckad tävlingsdag. Tio damlag och drygt 20 herrlag gjorde upp om medaljerna vid Hultsfreds Folkets Park. Det spelades 65 herrmatcher och 43 dammatcher under dagen. 

Göran Levin och Erling Hägg vann herrklassen och Elisabeth Gustafsson och Margit Larsson tog hem damklassen. 

– Deltagarna fick en fantastisk speldag med en soldränkt park som gav perfekta förhållanden även för den mest kräsna boulespelaren.Efter välkomnande, regelgenomgång och covid-19-anpassning drog spelet igång. Damerna spelade på banorna inne i parken och herrarna på den stora parkeringen utanför parken, säger Börje Eklund. 

Fakta

Resultat från KM i boule:

Herrklassen: 1) Göran Levin/Erling Hägg, Målilla, 2) Jan-Åke Ensegård/Lars Nilsson, Järnforsen/Hultsfred, 3) Johnny Ebbesson/Seppo Lahti, Hultsfred. 

Damklassen: 1) Elisabeth Gustafsson/Margit Larsson, Hultsfred, 2) Ing-Marie Karlsson/Sylwia Doohan, Hultsfred/Lönneberga, 3) Laila Gustafsson/Lena Thuren, Hultsfred/Målilla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt