Annons:

Han har hittat den ultimata lokalen på Storgatan:

Niclas Torstenssons företag Dackes Vinyl flyttar till nya lokaler på Storgatan i Virserum. Foto: Privat

Han har hittat den ultimata lokalen på Storgatan: "Mer fördelaktigt"

Niclas Torstenssons företag Dacke Vinyl flyttar ännu en gång i Virserum. Nu är han säker på att han har hittat rätt på Storgatan.
– Jag har hela tiden velat hitta en lokal mitt inne i Virserum där trafiken går igenom samhället, säger Niclas Torstensson. 

Annons:

Efter ett halvår på Bolaget och nästan två år i Kyrkbackens gamla butikslokal på Kyrkogatan är Niclas Torstensson redo för en ny flytt med sitt företag Dacke Vinyl. 

Han tar med sin omfattande samling med LP-skivor till Storgatan och flyttar in i lokalen som StyledbyEC har nyttjat de senaste åren. 

– Det har inte funnits någon ledig lokal på Storgatan tidigare och nu, när denna möjlighet dök upp, kändes det rätt. Jag vill ha min butik på genomfartsvägen genom Virserum. Det blir mer fördelaktigt för folk som åker igenom Virserum. Det är en stor lokal med stora fönster som gör att jag kan marknadsföra mig på ett bra sätt, säger Niclas Torstensson. 

"Bråda dagar som väntar"

Den nya lokalen ligger på Storgatan 28, mitt i centrum och knappt 100 meter från den tidigare lokalen på Kyrkogatan. Skivbutiken kommer ha öppet i den nya lokalen nästa lördag för första gången. 

– Till helgen får jag tillträde till lokalen så det är bråda dagar som väntar. Jag ska ha öppet den 24 oktober. Jag är inte hundra på om allt står på plats men det ska vara så pass färdigt att jag kan släppa in folk och ha öppet, säger Torstensson. 

Hur tror du att det kommer gå?

– Det kommer bli jättebra och det har gått väldigt bra i de tidigare lokalerna. Det brukar vara välbesökt med köpare från tio mils radie. Jag har ett bra upptagningsområde och det finns få fysiska skivbutiker här omkring. 

Han berättar även att hans skivbutik har blivit en samlingsplats för Virserumsbor och musikintresserade besökare. 

– Helt klart. Jag har en fikahörna med en soffgrupp som används flitigt och folk kommer för att dricka kaffe och äta mandelkubb. Det är nog så viktigt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt