Annons:

Sörensen kan bygga padelhall – om någon vill hyra och driva verksamheten

Leif Sörensen kan tänka sig att bygga en padelhall i Hultsfred om någon vill hyra och driva verksamheten. Foto: Ossian Mathiasson

Sörensen kan bygga padelhall – om någon vill hyra och driva verksamheten

Leif Sörensen är först ut med etablering på industriområdet Batteriet i Hultsfred. Om han kommer uppföra en padelhall eller inte i Hultsfred är oklart. 

Annons:

Leif Sörensen, Anncott Fastigheter, är tillsammans med Christian Sörensen och Stefan Kollin, CS Construction, köpare av den första tomten på det nysanerade industriområdet Batteriet. De ska bygga ett industrihotell med tio lokaler i första etappen och lika många i andra etappen. Industrihotellet ska bestå av lokaler som är 72 respektive 50 kvadratmeter stora. 

Sörensen ska inom kort lämna in bygglovshandlingar för byggnationen och hoppas att bygglovet är klart efter tio-tolv veckor. Bygget ska i så fall vara klart sent i höst. 

Sörensen om padelbygge

Leif Sörensen har tidigare berättat att han planerar för en ny padelhall i Hultsfred men projektet kan gå i stöpet, något som han tidigare har berättat för vår tidning. Det är viktigt att padelhallen har fullhöjd, minst 9,5 meter i höjd, och det är osäkert om det är genomförbart på industriområdet. 

– Vi är fastighetsutvecklare och fastighetsägare. Vårt intresse av att driva en padelhall är inte så stort men vi kan mycket väl tänka oss att bygga en padelhall om någon vill hyra och driva den. Vi har inte fått några sådana signaler riktigt än men det kan väl komma. Då är inte vi främmande för att bygga en padelhall, säger Leif Sörensen och fortsätter:

– Vad jag förstår så får man bygga tolv meter högt lite längre in på industriområdet och då får man fullhöjd på hallen. Vi vill inte bygga en hall som vi inte kan ha fullhöjd i. Det kan hända att vi köper en bit mark längre in på området men det är inget som är aktuellt just nu. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt