Annons:

Kommunalrådet i samtal med kronprinsessparet:

Lars Rosander (C) fick chansen att samtala med kronprinsessparet på torsdagen. Foto: Hultsfreds kommun

Kommunalrådet i samtal med kronprinsessparet: "Verkade genuint intresserade"

Hultsfreds kommuns kommunalråd Lars Rosander (C) hade i dag ett 20 minuter långt digitalt samtal med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons:

I dag gästade kronprinsessan Victoria och prins Daniel Hultsfreds kommun. I ett videosamtal med kommunstyrelsens ordförande Lars Rosander (C) lyfte kronprinsessparet frågor om pandemins påverkan såväl som kommunens utvecklingsplaner för framtiden. 

"De verkade genuint intresserade"

De diskuterade hur näringslivet och arbetsmarknaden har påverkats av pandemin och andra positiva satsningar med nya biblioteket och nya förskolan i Hultsfred, nya grundsärskolan och äldreboendesatsningen i Målilla och nya tomtområdet i Herrstorpet. 

Lars Rosander nämnde också satsningar som har gjorts på utomhusaktiviteter med nya aktivitetsparker och utegym samt intresset för skidåkning i Dackestupet. 

”De blev imponerade när de fick höra att Hultsfreds kommun har en investeringsbudget på 300 miljoner för detta år. Det var ett trevligt samtal och de verkade genuint intresserade av vår kommun”, säger Lars Rosander till Hultsfreds kommuns hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt