Annons:

VARTA GÖR OVÄNTAD FLYTT – INGA MATCHER SPELAS I HULTSFRED NÄSTA SÄSONG

Patrik Svenssons Varta BK kommer inte spela några matcher i Hultsfreds bowlinghall nästa säsong. Alla hemmamatcher förläggs till hallen i Vimmerby. Foto: Stefan Härnström

VARTA GÖR OVÄNTAD FLYTT – INGA MATCHER SPELAS I HULTSFRED NÄSTA SÄSONG

En överraskande nyhet basunerades ut på tisdagseftermiddagen. Allsvenska nykomlingen Varta BK kommer spela alla sina matcher i Vimmerby kommande säsong. 

Annons:

Bowlingklubben från Hultsfred – Varta BK – är nykomlingar i allsvenskan till kommande säsong. Inga av klubbens matcher kommer dock spelas i bowlinghallen i Hultsfred, utan det blir istället matcher och träningar i Vimmerby bowlinghall. Det meddelar Hultsfreds Bowlinghall AB i ett inlägg på sin Facebooksida. 

”Vår hemmaklubb Varta BK kommer genomföra sina träningar och matcher i Vimmerby Bowlinghall nästa säsong. Av olika skäl har vi trots gemensamma ansträngningar helt enkelt inte kunnat hitta ett upplägg som är tillräckligt bra för alla. Självklart är detta inte något som varken klubben eller vi önskar”, skriver Hultsfreds Bowlinghall i ett inlägg på Facebook. 

"Önskar Varta BK al lycka"

Parterna har helt enkelt inte kommit överens så det blir två allsvenska klubbar som spelar matcher i Vimmerby nästa säsong. 

”Vi önskar varmt och innerligt Varta BK all lycka och framgång i sin fortsatta resa och fortsätter att heja på er i vått och torrt - oavsett var ni spelar”, skriver Hultsfreds Bowlinghall.

Bowlinghallen kommer lägga fokus på andra delar i sin verksamhet under kommande säsong.

”Vi kommer i större utsträckning än tidigare lägga tyngdpunkten i vår verksamhet på motions-, sällskaps- och nöjesbowling samt på Onsdagsligan ("Korpen”). För alla våra övriga kunder innebär det ingen som helst förändring. Vi fortsätter att ha öppet som vanligt”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt