Annons:

FBSK vann med matchens enda mål mot VSGF

Oskar Nilsson gjorde matchens enda mål när Frödinge/Branstestad besegrade Virserums SGF med 1–0. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK vann med matchens enda mål mot VSGF

Oskar Nilsson blev matchvinnare med sitt mål i den tionde minuten när Frödinge/Brantestad SK slog Virserums SGF med 1–0. 
– Det var en efterlängtad första seger, säger FBSK-tränaren Senad Berisha.

Annons:

Frödinge/Brantestad fick jubla över tre poäng på Virumsvallen i Virserum i kväll. Det var lagets första trepoängare i division 6 Vimmerby efter att ha inlett seriespelet med ett kryss och en förlust. 

Matchens enda mål svarade mittbacken Oskar Nilsson för då han dök upp på bortre stolpe och stötte bollen i nät efter en hörna i tionde minuten. 

– Det var väl ingen jättematch men vi gör det vi behöver göra för att vinna. Vi kämpar bra genom hela matchen även om det blev onödigt spännande på slutet. En 1–0-ledning är aldrig bekväm och vi klarade det trots mycket trötta ben på slutet, säger Senad Berisha. 

Vad betyder denna seger för stämningen i gruppen?

– Det märks att det är glada miner hos både spelare och ledare. Förlusten mot BOIF var sur där jag tycker att vi förtjänade mer. Saker och ting börjar sätta sig allt mer, det är väl orken som vi behöver jobba mer med, säger Senas Berisha. 

Beröm delades ut till backlinjen, målvakten Robert Nilsson och mittfältaren Fredric Carlsson. 

Fall framåt för VSGF

Virserums SGF har inlett seriespelet med tre raka nederlag och har 2–10 i målskillnad.

– Ett stort fall framåt jämfört med senaste matchen då vi går ut och visar bättre inställning och beteende i dag. Jäkligt surt att förlora matchen med uddamålet. Vi försöker spela på det sätt vi vill spela och har ett stort bollinnehav och ett gäng bra lägen. Frödinge hade ett par heta chanser i första och tog inte ledningen orättvist. Det var jämnt i första, sedan var andra halvlek vår, säger Amer Asic, spelande tränare i VSGF. 

Målvakten Dzelal Poturak och Mohammad Saad Eddin var bäst i VSGF.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt