Annons:

Många prisades på Målilla GoIF:s årsmöte – så gick det ekonomiskt

Årets spelare Leo Stolt tillsammans med Årets ledare Karolina Karlsson. Foto: Pressbild

Många prisades på Målilla GoIF:s årsmöte – så gick det ekonomiskt

Under onsdagskvällen genomförde Målilla GoIF sitt Årsmöte i Målfabriken där året 2023 sammanfattades först.

Annons:

Fotbollen har under säsongen 2023 haft två seniorlag samt 4 ungdomslag P08, P11, P12 och P14. Dessutom två grupper i Lek och Lär. Bandyn har under säsongen 2023/2024 haft ett seniorlag i seriespel på Division 1-nivå för första gången sedan 2018/2019. Utöver det har det bedrivits ungdomsträningar.

Båda seniorlagen hamnade i på en fjärdeplats i sina respektive serier.

Föreningens ekonomiska resultat slutade med ett plus på 122 617: - för 2023.

Under kvällen utdelades också föreningens priser ut för årets ledare- och spelare.

*

Priset som årets ledare tilldelades Karolina Karlsson för sitt stora engagemang kring ungdomsfotbollen med motiveringen, som ungdomsansvarig i fotbollen så har hon ett övergripande ansvar för ungdomsverksamheten, bara det är ett stort ansvar. Utöver det sköter hon flera andra uppgifter såsom kioskverksamheten, ungdomsdomare, inköp, städning och mycket annat som rör fotbollssektionen. Hon gör det alltid med en positiv attityd och hon är en vital del för fotbollen i Målilla GoIF.

Priset som årets spelare tilldelades Leo Stolt med motiveringen, han har många kvaliteter som spelare både på bandy- och fotbollsplanen. Han har sedan tidig ålder kombinerat båda sporterna i Målilla GoIF. Han är och har under flera säsonger varit en framträdande spelare på både den gröna och vita planen i vår Idrottspark, men har under senaste bandysäsongen i Division 1 överraskat lite extra. I kombination med sin talang och inställning, så vet ledarna att han alltid gör sitt bästa på planen.

*

Styrelsen formades för kommande år med omval på Ordförande Bo Karlsson på ett år. Följande ledamöter omvaldes på två år: Jonas Karlsson, Frederika Svensson, Emma Axelsson, Christina Willgård. Därutöver består styrelsen av Mikael Karlsson, Christer Träff, Samuel Pettersson och Marcus Håkansson som har ett år kvar.

Fotboll- och Bandysektionerna formerades med våra fantastiska ledare, funktionärer och arbetsgrupper som ställer upp för föreningen i vått och torrt.

Årsmötet beslutade också om mindre justeringar i stadgarna.

*

Som avslutning så tittade vi fram mot kommande år där fotbollssäsongen är igång redan. Vi kommer att anordna en aktivitetsdag i Idrottsparken 18 maj som avslutas med en vårfest på kvällen, fotbollens ungdomslag kommer att spela matcher under dagen och det kommer exempelvis finnas möjligheter att prova på Padel och Boule.

Vi har också dragit igång med en satsning på Folkspel nya spel ”Joyna” som är ett digitalt lotteri med ett gott syfte och chanser att vinna stort varje vecka.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt