Annons:

ALBERT GJORDE SÄSONGENS MÅL I HEMMAPREMIÄREN

Albert Johansson lyckades med en bicykleta i HFK:s hemmapremiär. Foto: Jakob Karlsson

ALBERT GJORDE SÄSONGENS MÅL I HEMMAPREMIÄREN

Albert Johansson gjorde inte bara tre mål hemma mot Blomstermåla. Med största sannolikhet gjorde han även säsongens mål. Bicykletan seglade in över målvakten. HFK vann matchen med 3–1 (3–0)
– Det var magiskt, säger tremålsskytten.

Annons:

Hultsfred rivstartade i premiären hemma mot Blomstermåla IK. Efter en dubbel av Albert Johansson i den tredje och den 17:e minuten fick laget en betryggande ledning.

Men matchens – och förmodligen säsongens – höjdpunkt dröjde till slutet av halvleken. Då tog Albert Johansson hand om en hög boll på bästa möjliga sätt och tajmade sin bicykleta perfekt. Bollen seglade in i bortre.

– Bollen kom högt och jag drog till med en halvbicykleta. Det var magiskt att se den gå in.

Har du gjort något liknande mål tidigare?

– Nej, det har aldrig hänt. Jag chansade och fick till en bra träff. Hemmapremiär, bra publik och ett sådant mål. Det kan inte bli bättre.

”Bra för harmonin”

HFK tappade i andra halvlek och Blomstermåla reducerade på straff i den 76:e minuten – och skapade dessutom flera heta lägen på slutet.

– Vi sätter lägena och använder ytorna. Vi gör det vi ska och gör en bra match. Vi kunde ha gjort fler mål, men vi får vara nöjda med tre. I andra gick i ned i tempo lite, men det var bra för harmonin att vi vann.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt