Annons:

Berusad ställde till kalabalik på Coop – Söker räddare i nöden:

”Mannen var väldigt aggressiv och hotade personalen. Det var ju loppislördag så vi hade många turister och barnfamiljer inne i butiken”, säger Eva Carlsson som stod i kassan och är väldigt tacksam för den hjälp man fick av en kund med att få ut den berusade mannen. Foto: Lotta Madestam

Berusad ställde till kalabalik på Coop – Söker räddare i nöden: "Fick ovärderlig hjälp"

Personalen på Coop i Målilla tvingades larma polisen sedan en kund betett sig hotfullt och ställt till med kalabalik i butiken. Till undsättning kom en kund som butikschef Jessica Nilsson nu vill komma i kontakt med – för att kunna tacka honom ordentligt.
– Jag tror inte han förstår hur betydelsefull han var för personalen i den situation som uppstod, säger hon.

Annons:

Kunden, en man från södra kommundelen, var kraftigt berusad när han besökte Coopbutiken i helgen. Personalen och kunderna tvingades bevittna hur han låg utanför entrén med byxorna neddragna för att kissa och inne i butiken ställde han till kaos, enligt Jessica Nilsson.

– Han betedde sig vidrigt och ställde till fullständig kalabalik i butiken. Han skrek fula ord så barnen började gråta och hotade personalen och när han till slut skulle kasta ölburkar på min personal fick jag uppmana dem att trycka på överfallslarmet till polisen, säger hon. Vi har haft problem med honom tidigare, men nu var det värre än vanligt.

Man kom till undsättning

Jessica Nilsson var inte själv hemma, så hon kunde inte sticka bort för att hjälpa sin personal. Därför är hon extra tacksam för den hjälp som kom från oväntat håll.

– Det var en manlig kund som kom till undsättning. Han hjälpte till att få ut den berusade mannen och stannade med honom på parkeringen tills polisen kom.

– Mannen var väldigt aggressiv och hotade mig och min kollega. Det var ju loppislördag så vi hade många turister och barnfamiljer inne i butiken, säger Eva Carlsson som stod i kassan och är väldigt tacksam för den hjälp man fick av en kund med att få ut den berusade mannen.

Efterlyser räddaren i nöden

Nu försöker Jessica Nilsson komma i kontakt med den hjälpsamme mannen, som man förvisso tackade där och då med en chokladkartong – men hon skulle även gärna vilja tacka honom personligen.

– Jag vet inte vem han är, men förhoppningsvis lyckas jag få kontakt med honom. Jag är så tacksam för att han klev in och hjälpte till, säger hon och tillägger:

– Jag tror inte att han förstår vad det betyder för oss, att man ställer upp så. Han var ett fantastiskt stöd för min personal.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt