Annons:

Förening har fått stort uppsving –

Ordförande Anne-Charlotte Cederberg och Rebecka Kjell, en av fem nya yngre som gått in i styrelsen. Foto: Privat

Förening har fått stort uppsving – "Roligt att få in så många yngre"

Järnforsens Samhällsförening har fått ett uppsving genom flera nya ortsbor som gått in i styrelsen med ny energi och lust att utveckla orten.
– Jag måste erkänna att vi hade lite slut på idéer, så det känns jätteroligt att ha fått in så många nya och även flera yngre, säger ordförande Anne-Charlotte Cederberg.

Annons:

Från att bara ha varit fem i styrelsen så växte den rejält på årsmötet, till att bestå av även suppleanter.

– Lena Bäckström och Carolina Winkelbach har hjälpt till med olika saker vid behov tidigare, men kände nu att de kunde gå in som suppleanter. Dessutom frågade jag hos JAIK, om det var några där som var intresserade av att jobba för samhällsföreningen. Resultatet blev att vi fått in fem nya yngre killar och tjejer i styrelsen och valberedningen.

 Det har gett ny energi till arbetet.

– När man är så lite folk som fem orkar man inte riktigt driva det bra, utan man kör på ”det gamla vanliga”. Direkt kom de nya med massa idéer, så vi har fått en nytändning. Det är jätteroligt att även ha fått in så många yngre, de är ju ortens framtid, det är de man vill ska komma in för ortens bästa. Nu har vi en bra blandning av unga och äldre, säger Anne-Charlotte Cederberg.

Uppmuntrades för sitt arbete

Vid årsmötet uppmuntrades Andreas Bäckström, Anna Andersson, Albin Moberg och Annette Elf med varsitt presentkort som tack för sitt arbete med vandringslederna.

Till mötet kom ett 15-tal medlemmar som fick lyssna på Calle Lundgren från ekonomiska föreningen, ta en fika tillsammans och ha trevliga samtal efter mötet.

Styrelsen består nu av: Anne-Charlotte Cederberg, ordförande, Annette Elf, sekreterare, Catarina Bogren, kassör samt ledamöterna Carolina Axelsson, Åse Floresten, Rebecka Kjell, Mathilda Ivarsson och Lisa Karlsson. Suppleanter är Lena Bäckström och Carolina Winkelbach medan Anton Karlsson och Albin Moberg ingår i valberedningen och revisorer är Marie-Louise Mobelius och Hanna Waern Andersson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt