Annons:

Hultsfreds alldeles egna dag ställs in:

Hultsfredsdagen var en publikfest i fjol. I år ställs evenemanget in på grund av coronapandemin. Foto: Linus Johansson

Hultsfreds alldeles egna dag ställs in: "Hade ett toppenprogram"

Hultsfredsdagen brukar vara ett populärt inslag under våren. Årets upplaga blir inte av på grund av coronapandemin.
– Tiden är som den är just nu och vi måste alla hjälpas åt med det vi kan, säger Martina Alexandersson, ordförande i Hultsfred Handels styrelse. 

Annons:

På grund av coronapandemin och regeln att max 50 personer får samlas vid allmänna sammankomster har Hultsfred Handel beslutat att ställa in årets upplaga av den populära Hultsfredsdagen, som alltid arrangeras klämfredagen efter Kristi himmelsfärds dag. 

– Det blir ingenting. Vi har avvaktat lite för att inte ta beslutet ”för tidigt” så det handlar inte om att vi har tvekat. Vi hade med hjälp av Hultsfreds kommuns evenemangsgrupp ett toppenprogram som vi inte ens hann presentera för Hultsfred Handel innan vi beslutade att det inte blev något, säger Martina Alexandersson. 

"Alla måste hjälpas åt"

Hultsfredsdagen skapar liv och rörelse i de centrala delarna av Hultsfred, något som blir extra svårt i dessa coronatider. 

– Det är självklart tråkigt. Men tiden är ju som den är just nu och vi måste ju alla hjälpas åt med det vi kan. När vi tagit igenom oss detta så kommer det bli en pangfest, det lovar vi. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt