Annons:

Hon flyttar sin verksamhet till nya lokaler i Hultsfred: ”Dags för en förändring”

Melanie Möller driver Melles Sjukgymnastik i Hultsfred sedan nio år tillbaka och ska nu flytta sin verksamhet till nya lokaler. Foto: Hultsfreds kommun

Hon flyttar sin verksamhet till nya lokaler i Hultsfred: ”Dags för en förändring”

Efter nio år i KGM-hallen flyttar Melanie Möller sin verksamhet till nya lokaler i H-City-fastigheten i centrum och blir granne med såväl hälsocentralen som Folktandvården.
– Skönt att få in något nytt och lyfta företaget, säger Melanie Möller. 

Annons:

2012 öppnade sjukgymnasten Melanie Möller sin egen mottagning ”Melles sjukgymnastik” i KGM-hallen i Hultsfred efter att ha jobbat på olika mottagningar.

Efter nio år på ett och samma ställe har Melanie Möller bestämt sig för att flytta sin verksamhet till H-City-fastigheten i centrala Hultsfred där hon blir granne med både hälsocentralen och Folktandvården.

– Jag tycker att det är dags för en förändring för mig och jag ser fram emot att inleda ett nytt kapitel i mitt företagsliv. De nya lokalerna är större och ger plats för nya möjligheter. Mina nya lokaler blir mittemot Folktandvården på övervåningen,säger Melanie Möller.

Öppnar i månadsskiftet

Flytten från KGM-hallen till nya lokaler i H-City-fastigheten medför att hon håller stängt i två veckor, denna och nästa vecka, för att i sin tur kunna öppna upp verksamheten måndagen den 1 november. 

– I de här nya lokalerna har jag ett större behandlingsrum och ett större rum för att få in gruppträning som en del i min verksamhet. Till att börja med har jag tänkt ha gruppträning med de patienter som går på behandling hos mig och alla patienter får ett träningsprogram som passar dem, säger Melanie Möller. 

Hon berättar att hon var i behov av större lokaler för att ta nästa steg med företaget. 

– Jag kunde ha fortsatt i de tidigare lokalerna men det känns viktigt att ha ett större rum och kunna träna mer med mina patienter. Jag vill ha möjligheten att kunna behandla mina patienter på ett annat sätt och kunna gå igenom övningar med patienterna på riktigt. Jag hade inte riktigt utrymme för det i mina lokaler i KGM-hallen. Rummen var små så det funkade inte att träna med patienterna. Jag ser fram emot att dra igång i de nya lokalerna vid månadsskiftet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt